dinsdag, maart 22, 2011
Copyright 2000 - 2015 © All rights reserved. Developed and produced by Otmori Productions.  |  Disclaimer
World Leader in Vacuum Technology
													   Serving the Industry since 1971

Nederman (norclean) elektrozuigers

Eigenschappen van de norclean elektrozuiger...

 

Al sinds 1971 levert Nederman (norclean) zeer krachtige, elektrisch gedreven zuigapparatuur aan werkelijk alle takken van de industrie alsmede de offshore en scheepvaart.

 

Deze mobiele zuigunits, welke verkrijgbaar zijn vanaf 1,6kW tot 3 kW in zowel 110 als 230 Volt, zuigen moeiteloos alles op wat maar door de slang past en zijn dusdanig industrieel ontworpen dat ze tegen een stootje kunnen.

 

De Nederman (norclean) elektrozuigers zijn multifunctioneel inzetbaar. Ze zijn ontwikkeld in nauwe samen werking met de industrie voor professionele verzamel- en reinigings toepassingen.

 

 

Werkingsprincipe van de Nederman (norclean) elektrozuiger….

 

De Nederman (norclean) elektrozuigers hebben krachtige motoren voor een groot zuigvermogen.

 

Bij de 230V units is de koeling onafhankelijk van de doorgezogen lucht dmv het zgn “by-pass” systeem welke de motoren beschermt tegen oververhitting.

 

De motoren zijn zo in de unit gemonteerd dat vloeistoffen nooit met het elektrische gedeelte in aanraking kan komen.

 

Een meertraps-schakelaar vermindert de piekbelasting zodat het lichtnet niet wordt overbelast. Uitgekiend ontwerp en hoge technische kwaliteit betekenen gering onderhoud en een lange levensduur.

 

Speciale uitvoeringen zijn leverbaar voor alle mogelijke reinigings-toepassingen. Een uitgebreid scala aan toebehoren is leverbaar.