dinsdag, maart 22, 2011

Copyright 2000 - 2015 © All rights reserved. Developed and produced by Otmori Productions.  |  Disclaimer
World Leader in Vacuum Technology
													   Serving the Industry since 1971

Nederman (norclean) mobiele elektrische krachtstroom (stof)zuigers, welke verkrijgbaar zijn van 3kW - 11kW, zijn ontworpen om te presteren onder de meest moeilijke industriële omstandigheden. Alle units zijn uitgevoerd met zijkanaal-ventilatoren van een hoge kwaliteit. Alle motoren worden onafhankelijk gekoeld wat de levensduur vergroot. Door een goed waterdicht ontwerp zijn de units beschermd tegen het in contact komen van vochtigheid met de elektrische onderdelen. Voor zwaar en continue gebruik zijn units verkrijgbaar standaard uit gerust met een thermische beveiliging.

 

Verscheidene filter ontwerpen zijn verkrijgbaar zodat de klanten de mogelijkheid hebben de beste oplossing voor elke toepassing te kunnen kiezen. Absoluutfilters zijn standaard gemonteerd in alle units die in een gezondheids bedreigende omgeving ingezet zullen worden.

 

Zijkanaal-ventilatoren welke zo goed presteren maken vanzelfsprekend lawaai. Alle Nederman (norclean) units zijn daarom zo ontworpen en gebouwd dat het geluidsniveau ver onder het maximaal aanvaardbare niveau, voor gebruik in de industriële fabrieken en omgeving, gebracht wordt.

 

Nederman (norclean) middelgrote elektrische vacuümsystemen worden gebruikt om de meest moeilijke reinigingstaken in de meeste takken van de industrie uit te voeren. Het robuuste ontwerp en de degelijke constructie van al de units stelt hen in staat onbehouwen behandelingen te weerstaan in bijvoorbeeld de voedings- en farmaceutische industrie, poedercoat installaties, gieterijen, metaalbewerkingsbedrijven, scheepswerven, etcetera.

 

Nederman (norclean) elektrozuigers 400V - Mobiel