Nederman (norclean) heeft met de de standaard ejector– en elektrozuigers vrijwel op elk ontstoffing- en vacuümtransport probleem een antwoord. Soms zijn er echter aanpassingen benodigd om aan de wensen van

de klant tegemoet te komen. Met gepaste trots tonen wij u een selectie van de in de loop der jaren samen-gestelde speciale units die mede aantonen dat Nederman (norclean), mede door z´n flexibiliteit, altíjd een oplossing heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze luchtgedreven zuig/pers units zijn speciaal vervaardigd voor in de petrochemische industrie. Alle soorten vloeistof kunnen hiermee (Ex)-veilig worden opgezogen. Door de enorme zuigkracht is het mogelijk lange slangen te gebruiken. Eénvoudig te lossen door middel van overdruk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is een voorbeeld van een centraal zuigsysteem met ca 800 meter leidingwerk (niet zichtbaar op de foto)

en een, geheel naar de wens van de klant samengesteld, voorafscheider/filter installatie welke direct in big-bags lost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze units zijn speciaal samengesteld voor het terugzuigen van catalyst uit reactoren. Geluidgedempte Ex-veilige motor/pompsets met een groot zuigvermogen, luchtkoelers om onder stikstof te werken en effectieve vooraf-scheider en filtersystemen maken deze units meer dan geschikt voor hun taken.

 

 

 

 

 

 

 

Twee Nederman (norclean) ejectorzuigers welke geïntegreerd zijn in een hangend frame. Het frame beweegt zich over de kar met net gebakken stenen en zuigt al het stof van en tussen de stenen vandaan. Onderhoudsvrij, krachtig en duurzaam uitgevoerd!

 

 

 

 

 

 

Deze Nederman (norclean) ejectorzuiger is speciaal ontworpen voor het opzuigen van kwik. De ejector is zo krachtig dat het gewicht van kwik absoluut geen probleem is. De gevaarlijke dampen welke vrij zouden kunnen komen worden geneutraliseerd door een actief-kool filter. De gehele unit is in nauw overleg met de klant samengesteld en wordt tot op de dag van vandaag tot volle tevredenheid gebruikt.

 

Nederman (norclean) special products